122017ян.
Професионално избелване на зъби с Futura 2400

Професионално избелване на зъби с Futura 2400

Безопасна и ефективна система за клинично избелване на зъби

Професионалното избелване представлява процедура, при която активната съставка от избелващ гел (водороден пероксид, карбамид пероксид) се разпада на радикали  и отделя атомен кислород. Осъществява се процес на окисление и избелване на структурата на емайла и дентина, чрез студена синя LED-светлина, която ускорява процеса. Ние използваме американската система за избелване Futura 2400, с която се постигат от 3 до 5 нюанса по-бели зъби по международната скала на Vita.toothtech__9e8a20d061e52f8467e47b305fe1ae78

Цветът на зъбите се определя от емайла и дентина, които с течение на годините са подложени на действието на различни оцветители. Според проучвания на Unica Group – 85% от пациентите на възраст 16 години имат цвят на съзъбието в границите В2 – А2, а на възраст 55 години 82% от хората са в рамките на цвят В4 – А4. Това се дължи на способността на емайла и дентина да абсорбират външни субстанции, някои от които съдържат голямо количество оцветители – кафе, черен чай, червено вино, някои плодове и т.н. Тютюневият дим също е причина за оцветяване на зъбите. В такива случаи се говори за възрастово оцветяване на зъбите; при други обстоятелства също може да се стигне до променен цвят на зъба – флуороза, прием на антибиотици от тетрациклиновата група в ранна детска възраст, травма на зъба, запълване на канала с формалинрезорцинови пасти и т.н.
Как протича процедурата по клинично избелване на зъбите със система Futura:

  1. Преди самата процедура се извършва професионално почистване на зъбите с ултразвук и полиране:

– с четка и паста

– Airflow (специални соли със сферична форма, които не увреждат емайла).

  1. След това се поставя гингивална бариера и избелващия гел върху зъбите.
  2. Осветяване нfutura-2400-teeth-whitening-light-full-imageа зъбите със синя LED светлина. Използва се лъч от синя светлина с висока интензивност, който е по-безопасен в сравнение с останалите избелващи процедури, защото ултравиолетовите лъчи са филтрирани. Студената светлина прониква дълбоко в структурата на Вашите зъби, предизвиквайки окисление (премахва повърхностния слой от петна) без никакви странични ефекти.
  3. Минерализиране на зъбите

С помощта на революционната система за професионално избелване, получавате изключително бързи, забележими и трайни резултати – избелване на зъбите средно с 3 нюанса, при това напълно безвредно и безболезнено.Освен че е ефективно, професионалното избелване на зъби в кабинета пести от времето Ви, тъй като не трае повече от час. Така можете да забравите за многобройните досадни процедури на домашното избелване.

За повече информация и записване на часове: 0888 257 496

Искрено Ваша, Д-р Вася Стойнева

Цена на процедурата тук