12018апр.

Сапфирени брекети

Традиционните сапфирените брекети са хит в ортодонтията. Те притежават всички важни характеристики на керамичните и метални брекети, но и някои други допълнителни предимства:

sapfireni breketi vasident

Невероятно Красива Визия

Традиционните сапфирените брекети осигуряват изключителни резултати, без да жертват красотата на усмивката Ви, тъй като те са напълно прозрачни и почти невидими.

Чист Сапфир

Всяка скоба е произведена от индивидуален кристал от чист зрял сапфир – един от най-твърдите материали в природата, превъзхождан само от диамантите. Кристалът преминава през топлинна обработка и се полира. От него се изработва една невероятно здрава, прозрачна и красива скоба, която е почти невидима върху зъбите.

Ефективност

Сапфирените брекети предоставят изключителен контрол на ротацията на предните и кучешките зъби. Този по-добър контрол позволява точни резултати, без да се жертва естетиката.

Полезност

Най-приятната част е, че след лечението Вие ще можете да запазите сапфирите. Ще можете да ги използвате за направата на бижута или други полезни предмети.

+Подарък

В пакетът е включен и специален комплект за пациента. Комплектът за поддръжка на устната хигиена с брекети включва четка за брекети, интердентални четки, конци за зъби, стоматологично огледалце и восък.

Ще бъдем безкрайно щастливи да Ви помогнем да се сдобиете с мечтаната усмивка!

Лечението се извършва само от Д-р Силвия Андонова

Запишете си час: 0888257496